Bugün sizlere hamilelikte herkesin yaşadığı bulantıları önleyen çayın tarifini vermek istiyorum. Ben dün yaptım gerçekten bulantılarım birazcık hafifledi. Yine Yasemin Bradley' in tarifleri arasından biridir. Teşekkür ediyoruz buradan Yasemin Hanım'a.
Malzemeler:
1 litre kaynar su
Taze zencefil
Yarım limon suyu
Yarım limon halkaları
3 yemek kaşığı bal
Yapılışı: Tüm malzemeler 1 litre kaynar suyun içerisine koyulur. 5 Dakika'dan fazla kaynatılmasını önermiyoruz. Fazlası bitkilerin faydasını en aza indirebilir. 5 dakika sonra bardağımıza servis yapıp, afiyetle içiyoruz ve hamilelikten kaynaklanan bulantılarımız azalıyor.
Hadi afiyet şeker olsun :))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder